Ve Spider-Man: Homecoming 2 nebude Iron Man, objeví se jiná postava od Marvelu. A jak Marvel přesvědčil Sony, aby mu "půjčilo" Pavoučího muže?

A Tom Holland promluvil o Spider-Manově kostýmu v Avengers: Infinity War.

Ve Spider-Man: Homecoming bude hrát výraznou roli Iron Man (Robert Downey Jr.). Někteří se vlastně obávají, že až moc výraznou. Ale to se dozvíme až 6. července. Co se ale ví už teď je to, že Iron Man nebude k vidění v pokračování. Ovšem, bylo potvrzeno, že ve filmu se dočkáme dalšího marvelovského hrdiny.

Asi vás zklamu, zatím nebylo prozrazeno, kdo to bude. Tím, že Sony a Marvel začaly více spolupracovat, se otevřela spousta možností a tak to může být někdo z Avengers, ale také jiná postava.

Mimochodem, když jsme u spojenectví těchto dvou filmových gigantů, jak se vůbec Marvelu podařilo přesvědčit Sony, aby se Spider-Man (Tom Holland) stal součástí marvelovského filmového světa? To vysvětlil šéf Marvelu Kevin Feige:

"Vlastně to bylo tak, že jsem Amy (producentka a jeden ze šéfek Sony, pozn. redakce) řekl v její kanceláři, že si myslím, že nejlepší věcí pro tuhle postavu by bylo to, že Sony zůstanou práva na tuhle postavu, to se měnit nebude. Sony platí za film, distribuuje film, stará se o marketing. Ale nechte nás udělat film a zakomponovat ho do našeho universa."

Vyšlo to na výbornou, Spider-Man se stal oblíbenou součástí marvelovského universa a dokonce ho uvidíme i v Avengers: Infinity War.

A právě o účasti v této hitovce promluvil Tom Holland. Konkrétně se zaměřil na kostým. Někdo předpokládal, že v Avengers dostane Pavoučí muž nový "vohoz". Ale nevypadá to tak:

"Ne, nebude jiný. Nemyslím, že bude. Je to ten samý oblek."

Ten je mimochodem vytvořen digitálně. A velmi dobře, není to poznat.

Spider-Man: Homecoming bude mít premiéru 6. července, Avengers: Infinity War 3. května 2018.


Zdroj: THR, THR, Bad Taste
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat