Spider-Man: První setkání Toma Hollanda a Roberta Downeyho Jr. bylo hodně divné. A čím Tom rozčílil štáb?

To prozradil představitel Spider-Mana.

Novým komiksovým "týmem" je Spider-Man (Tom Holland) a Iron Man (Robert Downey Jr.). Tohle netradiční duo se poprvé představilo v Captain America: Občanská válka (2016) a jejich vztah se bude dál rozvíjet ve Spider-Man: Homecoming.

Tom a Robert tak spolu strávili dost času a už se dobře znají, ale jejich první setkání nebylo úplně dokonalé. To prozradil právě Tom Holland:

"Byl jsem ze setkání s Robertem Downeym Jr. velmi nervózní, protože jsem jeho fanoušek celý život. Když jsem se s ním setkal, pomyslel jsem si, ´V reálu vypadá jinak, něco tu nehraje.´ A pak přišel Robert a já si uvědomil, že jsem se bavil s jeho dublérem!"

Tak to musel být Tom opravdu hodně nervózní, protože jsou sice dubléři hercům obvykle dost podobní, ale nevypadají zrovna jako jednovaječná dvojčata.

Ale nebyl to jediný trapas, který se Tomovi na natáčení filmů se Spider-Manem stal:

"Na natáčení Spider-Mana to byla noční můra. Neustála jsem dělal ´psst!´, nešlo mi udělat pohyb rukou při střelbě pavučinou bez ´psst!´ A chudák zvukař, dělal jsem deset střel pavučinou v každé scéně a chudák zvukař na to, ´Ten zasr*nej kluk nepřestává dělat ´psst psst psst!"

Tak to asi všichni známe. Určitě si z dětství vybavujete momenty, kdy jste například máchali světelným mečem a neodpustili jste si u každého pohybu onen typický zvuk. A něco podobného dělal i Tom.

Spider-Man: Homecoming má premiéru 6. července.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat