Spider-Man: Homecoming - Je jako nejnovější iPhone, chválí oblek Spider-Mana jeho představitel

Tom Holland básní o svém obleku.

Spider-Man byl vždy šikula, jeho technické vychytávky byly s ohledem na to, že si je často vyráběl sám doma na "koleni" skvělé. A vypadá to, že i oblek, který se objeví ve Spider-Man: Homecoming bude stát za to. Tom Holland je z něj nadšený:

"Oblek je jako nejvyspělejší iPhone všech dob, víte? Může dělat hromadu věcí. Pomáhá mu stopovat lidi a pomáhá mu odposlouchávat konverzace a pomáhá mu rozpoznat nebezpečí a podobně. Je to prostě opravdu ale opravdu skvělý způsob, jak zakomponovat moderní technologie do příběhu superhrdiny z minulosti. Myslím, že bezva věcí na filmu je to, že Peter ani neví, co všechno jeho oblek umí. Je tu spousta překvapení a spousta věcí, které se stanou, aniž by o ně žádal a to je zábavné. A jsou to opravdu opravdu zábavné momenty ve chvíli, kdy se to stane."

To, jaké kousky umí Spideyho oblek zjistíme už 6. července. Trošku se ale obávám, aby Spider-Mana nezastínila přítomnost Iron Mana (Robert Downey Jr.), který nejen, že bude mít ve filmu výraznou roli, ale je i tím, kdo dal Spider-Manovi jeho oblek (i když mu ho, alespoň soudě podle traileru) zase vezme. Nezbývá než doufat, že Peter Parker nebude jen křovím pro Tonyho Starka.

Jak se na Spider-Man: Homecoming těšíte?

Zdroj: CNET
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat