Sólovka Hana Sola přišla o režiséry. Nahradit by je mohl režisér Kapitána Ameriky nebo scenárista Síla se probouzí

Na Hana Sola bude dohlížet někdo jiný.

Je to překvapení, ale je to tak, dvojice Chris Miller a Phil Lord odstoupila z režisérské pozice zatím nepojmenovaného sólového filmu Hana Sola

Firmy Disney a Lucasfilm ale nelení a už mají tři potencionální nástupce. Nebo se to alespoň proslýchá. Jde o trio Lawrence Kasdan (scenárista Impérium vrací úder a spoluscenárista Síla se probouzí), Joe Johnston (pracoval jako specialista na efekty na původní trilogii Star Wars a režíroval například prvního Kapitána Ameriku), případně Ron Howard (Apollo 13).

Všechna tři jména jsou bezesporu zajímavá, takže ať už by Lucasfilm sáhl po komkoliv, nebyla by to špatná volba. Samozřejmě je ale možné, že pokukuje i po jiných kandidátech. 

A proč vůbec původní režisérské duo nebude na film dohlížet? To prozradila šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy:

"Bohužel, naše vize a proces tvorby nebyly v souladu s tím, co chtěli naši partneři na tomto projektu. Normálně nejsme fanoušky fráze ´kreativní neshody´, ale tohle klišé je v tomto případě pravdivé. Jsme opravdu pyšní na skvělou a prvotřídní práci našeho obsazení a štábu."

Natáčení filmu je v plném proudu, začalo na počátku roku a ještě zbývá několik týdnů, než padne poslední klapka. 

Obvykle to není zrovna dobrá zpráva, speciálně, když režisér/ři opouští film uprostřed natáčení, ale stává se to a automaticky to neznamená, že projekt, který dorazí do kin 24. května příštího roku musí být zákonitě špatný. 

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat