Režisérka Wonder Woman chce natočit film se Supermanem. A proč není nadšená z filmového universa DC?

Patty Jenkins se rozpovídala o filmech od DC.

Patty Jenkins je aktuálně hodně v kurzu. Stala se první režisérkou, jejíž film vydělal v USA více než sto milionů dolarů během premiéry a její Wonder Woman je chválena ze všech stran. A tak se samozřejmě řeší, na co se Patty vrhne dál.

SOUVISEJÍCÍ: KTERÝ FILM OF DC JE NEJLEPŠÍ? A KTERÝ NEJHORŠÍ?

Přestože už pomalu přemýšlí, jak by mohla vypadat druhá Wonder Woman, nebylo zatím oficiálně oznámeno, že se postará o režii. Ale pokud neskončí ruka v rukávu, Patty má jiné komiksového hrdinu, na kterého by ráda dohlédla:

"Není žádným tajemstvím, že miluji Supermana, ale právě teď jsem prostě ráda, že dělám Wonder Woman."

Muž z oceli (2013) byl do premiéry Wonder Woman nejlépe hodnoceným filmem z DCEU (DC Extended Universe), ale aktuálně má nejlepší recenze právě Wonder Woman. A to je něco, co by mohlo být pro šéfy DC pádným argumentem, pokud jde o svěření režie Muže z oceli 2 právě Patty.

A určitě se shodneme na tom, že DCEU by potřebovalo další povedený film. Patty Jenkins ovšem nemá v lásce různá filmová universa, jako je právě(ale nejen) DCEU:

"Řekla bych, že z toho mám smíšené pocity. Je tu verze každého typu filmu, kterou oslavuji, ale také se zdá, že existuje tendence vytvářet zmatek, kdy se toho děje prostě příliš - což je něco, o čem si nemyslím, že je vždy nejlepší nápad."

Ano, některé filmové vesmíry mohou být chaotické, ale také můžou velmi dobře fungovat. Příkladem budiž universum Marvelu. DC zatím tak propracovaný vesmír nemá.

Brali byste Patty jako režisérku Muže z oceli 2?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat