Proč se Chris Evans bál kývnout na roli Kapitána Ameriky? A proč nakonec souhlasil, že natočí víc filmů, než má ve smlouvě?

Sympaťák Chris Evans se rozpovídal o své nejznámější roli.

Chris Evans je jako Steve Rogers/Captain America skvělý, ale herec se přiznal, že se původně bál kývnout na nabídku zahrát si ikonického superhrdinu. A důvod jeho obav byl dost zvláštní:

"Jednou z mých největších obav bylo, že ty filmy budou dobré. Protože, pokud by to fungovalo, musel bych natočit všech šest filmů. A v dané době to byl nejděsivější aspekt této práce. Stalo by se to naprosto dominantním a pohlcujícím."

Smlouva na roli zahrnovala šest filmů, takže ano, je pochopitelné, že se herec bál toho, že půjde o hodně náročnou práci, díky které nebude mít čas na nic jiného. Ale nakonec přesto nabídku přijal a dokonce souhlasil s tím, že natočí místo šesti sedm filmů:

"Ve smlouvě jsem měl šest filmů, takže jsem mohl říct, že mám hotovo po třetích Avengers, ale oni chtěli udělat třetí a čtvrté Avengers jako dvoudílný film. Řekli, že mají spoustu dalších postav, které do toho chtějí zakomponovat - Strážce Galaxie, Black Panthera, Captain Marvel, Doktora Strange, Ant-Mana a nemohli je dostat do jednoho filmu."

Herec tak souhlasil i s účastí ve čtvrtých Avengers, protože...

"...to dávalo smysl. Poslouží to jako uzavření."

Na Chrise a hromadu dalších postav se můžeme těšit 3. května 2018, kdy mají premiéru Avengers: Infinity War, ale Kapitán Amerika bude k vidění dříve a to ve Spider-Man: Homecoming, kde bude mít cameo. Film se do kin dostane 6. července.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat