Přemýšlím o tom, že ve třetích Guardians of the Galaxy něco změním, prohlásil režisér

Režisér zvažuje určité úpravy.

James Gunn napsal a režíroval první dva díly Strážců Galaxie a aktuálně pracuje na scénáři ke třetímu filmu. Ale není to rozhodně snadné a James se potýká s pár problémy:

"Píší Guardians of the Galaxy Vol. 3 a včera jsem dopsal první náčrt. Jsem z toho nadšený. Mám z toho opravdu dobrý pocit. Ale je tu jedna věc, kterou jsem měl v prvním filmu. Teď je dějová návaznost MCU (marvelovské filmové universum, pozn. redakce) šílená. Je tu vesmír 616, což je Marvel Cinematic Universe a ten je dějově oddělený (inspirovaný, ale ne totožný s 616). V prvním filmu Guardians jsem udělal něco, co se odehrálo na pozadí, ale bylo to zřetelné a lidé ví, že to tam bylo. A já na to kruci. Protože mám opravdu dobrý vypravěčský důvod, abych narušil dějovou souslednost a zůstal jsem vzhůru dlouho do noci, abych vyřešil, zda to udělám nebo ne. A pořád nevím."

O co jde?

"Já vám to povím. V prvním filmu byla scéna, kdy byly postavy foceny po zatčení. A Nova Corps informovalo o každé postavě, která si tím procházela. Tohle jsou věci, kterých si standardní divák nevšimne. Ale je toho spousta na pozadí, věcí o tom, kdo s kým pracoval, odkud jsou, co se děje. A já přemýšlím o tom, že jednu z těch věcí změním."

Jak režisér naznačil, jde o něco, čeho si asi většina lidí nevšimne, ale určitě se najde pár hnidopichů, kteří na to upozorní. Ale pokud nepůjde o změnu, která popře nějakou důležitou událost, asi s tím nebude mít většina lidí problém, co myslíte?

Datum premiéry třetích Strážců zatím není známo.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat