Představitelka Catwoman vybízí ženy, aby podpořily komiksovku Wonder Woman

Prý možná změní svět.

Wonder Woman je unikátní film. Nejen, že se recenzentům velmi líbí, což se o ostatních filmech z DC Extended Universe říct nedá, ale jeho hlavní postavou je ženská superhrdinka ztvárněná Gal Gadot a režie se ujala také žena a to Patty Jenkins.

A jelikož film v první víkendu vydělal více než 100 milionů dolarů, je jasné, že i komiksové projekty s ženskými ústředními postavami mohou zabodovat.

SOUVISEJÍCÍ: NÁVŠTĚVNOST AMERICKÝCH KIN, WONDER WOMAN ZABODOVALA

Wonder Woman navíc vyjadřují podporu ženy napříč světem a přidala se k nim i Anne Hathaway, která ztvárnila Selinu Kyle/Catwoman v Temný rytíř povstal (2012).

Ta sdílela fotografii své kolegyně Jessicy Chastain, na které herečka drží fotku seriálové Wonder Woman Lyndy Carter a Anne ke snímku přidala popisek:

"Věci, která vím: 1) Jessica Chastain v životě neměla špatné vlasy. 2) Má magickou schopnost vybrat si lichotivé a úžasné sluneční brýle. 3) MÁ PRAVDU!!! Podpořme Gal Gadot, Patty Jenkins a Wonder Woman o tomto víkendu, aby pánové z Hollywoodu měli pocit, že mohou podpořit filmy, které se točí kolem žen!!! Kupte si lístek, změňte svět. #catwomansupportswonderoman"


Wonder Woman si v kinech vede dobře (i když ne tak dobře, jako předchozí komiksové filmy od DC) a už se mluví o pokračování.

Tak, co Marvele, nebylo by na místě dát vlastní film Black Widow (Scarlett Johansson)?

Jak se film líbil vám?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat