Nebýt Wonder Woman, Gal Gadot se málem vykašlala na herectví

Ale nakonec se dočkala své velké role.

My "obyčejní" smrtelníci vnímáme herectví jako bezva práci za plno peněz, ale ona to není taková sranda. Desítky a stovky konkurzů, většinou odmítnutí, není to nic, co zvedne náladu a sebevědomí. A mnoho lidí to jednoduše neudýchá. Jednou z nich málem byla i Gal Gadot (Wonder Woman):

"Tahle profese, odmítnutí je těžké. Měla jsem tolik skoro a dalších kamerových testů a rolí, které byly skoro mé. A pak další a další. Říkala jsem svému manželovi, že si nejsem jistá, jak dlouho to zvládnu. Vláčet mou rodinu do Los Angeles a dělat to..."

Ale když už měla chuť se na to vykašlat, osud se na ni usmál:

"Měla jsem hovor od Zacka Snydera, který chtěl, abych se ucházela o tajnou roli. Prošla jsem si konkurzem. Šlo to skvěle. Vrátila jsem se do Izraele točit film a nevěděla jsem, jestli chce poté pokračovat v hraní. Jsem v Izraeli, řekli mi, že chtějí znovu udělat kamerové testy, další skoro a skoro. ´Kvůli čemu probíhají test? Co je to za roli?´ Můj agent na to, ´Oni ti to neřekli?´ Zack mi zavolal a říká mi, ´Nevím, jestli tuhle postavu máte v Izraeli, jestli je tam populární nebo ne, ale už jsi někdy slyšela o Wonder Woman?´ ´Wonder Woman? Jasně, budu tam.´

Dobře udělala. Podle recenzí je Wonder Woman hodně povedenou komiksovkou, někteří dokonce tvrdí, že jde o nejlepší film od DC od dob Temného rytíře (2008).

SOUVISEJÍCÍ: RECENZENTI JSOU Z WONDER WOMAN NADŠENÍ

A přestože nejdříve některí lidé kritizovali Gal za to, že nemá dostatečnou fyzickou výbavu na tuhle roli (rozumějte, nemá tak velký hrudník jako komiksová Wonder Woman), tak Gal dokázala, že byla skvělou volbou. A to s herectvím málem sekla.

Wonder Woman má premiéru 1. června.

Líbí se vám Gal Gadot jako Wonder Woman?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat