Možná jsme to přehnali, prohlásil o brutální smrti Glenna jeho představitel + fotografie z jeho nového filmu

Steven Yeun se rozpovídal o krvavé smrti.

Během premiéry sedmé řady The Walking Dead Negan (Jeffrey Dean Morgan) brutálním způsobem zavraždil Abrahama (Michael Cudlitz) a Glenna (Steven Yeun). A jak už to tak bývá, ozvali se někteří diváci, kteří si stěžovali, že šlo o přehnaně násilný moment (a to jsem řekl ještě pěkně, určité stížnosti byly mnohem divočejší).

Co na to ale říká představitel Glenna Steven Yeun?

"Možná jsme to přehnali. Bylo to hodně drsné, ale udělali jsme to proto, aby si to lidé pamatovali, takže je to v pohodě. Myslím, že to znamenalo spoustu věcí. Lidé si myslí, že to bylo jen násilí. Bylo to brutální, ale nebylo to více brutální, než cokoliv, co jsme ukázali předtím."

Je pravda, že v seriálu se objevily další velmi brutální scény. A Steven naznačil, že kontroverzi vyvolala Glennova smrt asi proto, že zemřel někdo, o kom si lidé mysleli, že ho dobře znají a on byl odpraven hodně intenzivním způsobem.

SOUVISEJÍCÍ: HORŠÍ NEŽ ISLÁMSKÝ STÁT, NADÁVAJÍ DIVÁCI NA THE WALKING DEAD

Ale ať už vám přišla daná scéna přehnaná nebo ne, odehrála se a Glenna už pravidelně v Živých mrtvých vídat nebudeme. Stevena si ale brzy budeme moci užít ve sci-fi filmu Okja, který má premiéru 28. června. Tedy v USA, česká stanovena nebyla.

Steven zveřejnil fotku z filmu Okja, na které je k vidění on. Respektive jeho zátylek.

Příspěvek sdílený Steven Yeun (@steveyeun),


Přišla vám Glennova smrt příliš brutální?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat