Michael Bay chce Transformers nepřístupné mládeži. A proč se bude film Bumblebeeho odehrát v 80. letech?

Drsnější Transformers?

Michael Bay nedávno zopakoval, že Transformers: Poslední rytíř jsou jeho posledním filmem ze série. Ale neznamená to, že Bay nepřemýšlí nad tím, co by se mu v případě dalších dílů líbilo. A rozhodně by stál o film s přístupností R (do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby):

"To by se mi líbilo. Vždy jsem říkal, že by to byl skvělý nápad. Nevím, jestli by to v případě Hasbra vyšlo, ale myslím, že je to skvělý nápad."

Zní to fajn, ale filmy Transformers jsou velmi drahé (Poslední rytíř stál 260 milionů dolarů) a s přístupností R by se tvůrci připravili o velkou část publika, takže by se klidně mohlo stát, že by se drsnější film nezaplatil.

SOUVISEJÍCÍ: MARK WAHLBERG OPOUŠTÍ SÉRII TRANSFORMERS

Těžko tak předpokládat, že se brutálnějších Transformers dočkáme. A nedá se očekávat ani to, že nepřístupný mládeži bude chystaný spin-off s Bumblebeem v hlavní roli. I když o tom Bay uvažoval:

"Víte, ano, to by byla zábava. Byl tu jeden nápad, že by to bylo velmi zábavné mít eRkový film s Bumblebeem... byla by to opravdu zábava. Ve stylu Quentina Tarantina, víte."

Málokdo ale asi věří, že sólovka Bumblebeeho bude mít přístupnost R. Mimochodem, film se bude odehrávat v 80. letech. Proč? To vysvětlil producent Lorenzo di Bonaventura  :

"Vím, že jako první děláme spin-off s Bumblebeem a je to velmi odlišné od toho, co jste zatím viděli. Cílem tohoto filmu je mít více času s méně roboty a vrátit se do roku 1985 a a vrátit se tak trochu k původnímu odkazu Transformers."

Je pravda, že v některých filmech bylo "přerobotováno" a určití Transformers byli přítomni jen do počtu. Není tak špatný nápad zaměřit se na méně robotů a věnovat jim více času.

Poslední rytíř bude mít premiéru 20. června tohoto roku, sólovka Bumblebeeho 7. června 2018.

Stáli byste o drsnější Transformers?

Zdroj: Fandango, Collider, Collider 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat