Marvelovské filmy mě neskutečně nudí, vzkazuje známý hollywoodský režisér

Naopak, Wonder Woman ho zaujala.

Komiksové filmy v posledních několika letech kralují kinům. A někteří lidé už jich zřejmě mají plné kecky. Patří k nim i režisér John Landis (Cesta do Ameriky). Nebaví ho hlavně projekty od Marvelu:

"Popravdě, jsem teď prostě neskutečně znuděn z universa Marvel. Všechny tyhle superhrdinské filmy mají tendenci být si tak podobné, vždy tu máte masovou destrukci měst a počítačem vytvořenou extravaganci a to až do bodu, kdy můžete vzít záběr z jakéhokoliv supehrdinského marvelovského filmu, vložit ho do jiného filmu a nikdo si toho nevšimne. Jsou velmi dobře udělané, ale je to stejná věc pořád a pořád dokola. Ale nevím, lidé na to chodí."

Ovšem, ne všechny komiksové filmy mu přijdou nudné, opěvovaná Wonder Woman se mu naopak líbí:

"Jedním z důvodů, proč je Wonder Woman tak dobře hodnocená recenzenty, je to, že se v ní neničí města! (smích) I superhrdinské téma je ve filmu na velmi lidské úrovni... Nevidíme ve filmu hroutící se mrakodrapy."

Landis očividně nemá v budoucnu zájem pracovat pro Marvel, jinak by asi něco takového neprohlásil. A ano, ve Wonder Woman se možná neničí města, na druhou stranu, jedna z výtek se týká některých nepovedených digitálních scén, takže i Wonder Woman se v určitých momentech obrazově utrhla ze řetězu.

A faktem je, že i když se Landisovi marvelovské filmy nelíbí nebo ho nudí, diváky očividně ne, o čemž svědčí miliardy dolarů na tržbách.

Souhlasíte s režisérem?

Zdroj: ComicBook/The Irish Times
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: