Má Marvel v plánu krvavější film, který by nebyl přístupný dětem?

Co na to šéf Marvelu?

Přestože se filmová studia původně bála filmů s přístupností R (do 17ti let jen v doprovodu dospělé osoby), tak po úspěchu Deadpoola (2016) a Logana (2017) už tak opatrná nejsou. A vyvstává tak otázka, zda i Marvel má v plánu natočit drsnější komiksovku, která by nebyla pro celou rodinu. Ano, Deadpool a Logan pocházejí z marvelovských komiksů, ale za jejich filmovými verzemi stojí FOX (byť mu Marvel pomohl). Je ale možné, že by přímo Marvel natočil brutálnější podívanou? Na to odpovídal šéf společnosti Kevin Feige:

"Nic takového není aktuálně v plánu. Ale nemyslím si, že by k tomu nemohlo dojít. Když jsem začal pracovat u Marvelu před 17 lety, tak si série Blade vedla velmi dobře. Spousta lidí ani nevěděla, že se inspirovala u postavy od Marvelu, protože v dané době tak trochu zatajili skutečnost, že je od Marvelu. Takže není to nemožné, ale zrovna teď na tom nepracujeme."

Dá se očekávat, že poté, co Logan a Deadpool zabodovali, dočkáme se většího množství drsných komiksovek. V nejbližší budoucnosti mezi nimi ovšem nebude projekt od Marvelu. Nicméně to Kevin nezavrhuje a Marvel má ve své stáji hromadu postav, které by si zasloužily temnější film. Tak snad se někdy dočkáme.

Chtěli byste, aby Marvel natočil brutálnější komiksovku?

Zdroj: AlloCine
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat