Které své cameo v komiksových filmech má Stan Lee nejraději?

Které je jeho oblíbené?

Komiksový guru Stan Lee se objevuje ve většině komiksových projektů od Marvelu. Dokonce to vypadá, že v každém filmu ztvárňuje jednu osobu, člena skupiny známé jako Watchers. Ale ať už je to pravda nebo ne, faktem je, že jeho jednotlivá camea jsou skvělá. A zábavný byl i jeho výstup v Avengers: Age of Ultron (2015). Navíc je nejoblíbenějším cameem samotného Stana Lee. Proč? To vysvětlil sám komiksový tvůrce:

"Věc, kterou na tomto cameu miluji je to, že když se nad tím zamyslíte, je to sice cameo, ale mělo dvě scény. Bylo to více než cameo. Byla to skoro role ve filmu! Takže teď toužím po cameu, které bude mít tři scény, čtyři scény, Eventuálně doufám, že budu spoluhvězda."

Třeba Marvel jeho žádost vyslyší a dočkáme se toho, že bude mít Stan v některém z dalších filmů větší roli. Přece jen, bez Stana by Marvel nevydělával miliardy dolarů, je jedním z těch, v jehož hlavě vznikla hromada legendárních komiksových postav. Tohle by byla pěkná odměna.

Otázkou je, jakou postavu by Stan mohl ztvárnit, nabízí se X možností a byla by to rozhodně fajn vidět ho na plátně déle, než na pár vteřin. Ale i kdyby zůstalo jen u cameo rolí, tak by to nevadilo, i ty mají své kouzlo.

Na Stana se můžeme těšit ve Spider-Man: Homecoming 6. července.


Zdroj: CB

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat