Které seriály se nejvíce řeší na Facebooku a Twitteru?

O kterých sériích se nejvíc diskutuje?

O popularitě seriálů samozřejmě nejvíce vypovídá sledovanost, ale známkou popularity je také to, jak moc se o nich mluví na sociálních sítích. O kterých se diskutovalo v minulém a letošním roce nejvíc?

4. American Horror Story: Roanoke

American Horror Story je oblíbenou sérií, i když některé řady nebyly zrovna skvostné. Ale zdálo se, že Roanoke bude povedená. První díly byly vynikající, atmosférické, originální, ale pak se to zase zvrtlo v krvavou podívanou, která hrála na efekt, ale obsah byl slabý a chabý. Přesto se ale seriál intenzivně řešil na Facebooku a Twitteru. O jedné epizodě padlo zhruba 292 tisíce zmínek.

3. This is Us

NBC přišlo v nové televizní sezóně se zajímavou dramatickou podívanou, která začala zdolávat rekordy ve sledovanosti a není tak divu, že se o ní hodně mluví. O každém dílu padne zhruba 436 tisíce zmínek, což je velmi slušné číslo.

2. Empire

V USA se hodně fandí hip-hopu, takže se logicky zběsile diskutuje o hip-hopové mýdlové opeře Empire. Ta je sice plná hodně za vlasy přitažených zvratů, ale díky velmi zajímavému obsazení jde o zábavnou podívanou. O jedné epizodě padne zhruba 860 tisíc zmínek.

1. The Walking Dead

Překvapení se asi nekoná, nejvíce diskutovaným seriálem jsou Živí mrtví. Ti sice ztrácejí na síle, pokud jde o sledovanost, ale stále jde o jeden z nejúspěšnějších seriálů posledních let a o každém dílu padne přibližně 2,082 milionů zmínek.

O kterém seriálu si na sociálních sítích nejvíce povídáte vy?

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat