Komiksový Hellboy je krvavý a já tomu zůstanu věrný, prohlásil režisér filmové verze

Tvůrce o tom, že nový Hellboy nebude pro "dětičky".

Už nějakou dobu víme, že vznikne nový Hellboy s podtitulem Rise of the Blood Queen, který nebude pokračováním původních filmů ale rebootem. A tvůrci se také nechali slyšet, že chystaná komiksárna nebude nic pro "čajíčky" a půjde spíše o hororovou podívanou.

Tím pádem bude mít film přístupnost R (do 17 let jen v doprovodu dospělé osoby) a právě o tom se rozpovídal režisér Neil Marshall:

"Bylo nám dovoleno použít přístupnost R, což je pro mě něco jako by mi někdo sundal pouta. Má reakce je něco jako, dobře, teď můžeme natočit film, jaký jsme chtěli udělat. Není to tak, že bych to za každou cenu tlačil do přístupnosti R, ale když se to takhle vyvinulo a to kvůli mým vlastním pocitům, je to v pořádku. Nikdo nás nezastaví. To je hlavní rozdíl. A jsem si jistý, že úspěchy filmů jako Deadpool a Logan tomu rozhodně neuškodily. Ale také, když se vrátíte k originální předloze, je to dost krvavé, takže tomu hodlám zůstat věrný."

Je dobře, že reboot bude výrazně jiný, než předchozí filmy a nepůjde o (pravděpodobně) marnou snahou napodobit styl Guillerma del Tora

Neil Marshall má s krvavými filmy rozhodně zkušenosti, má na kontě projekty jako je skvělý horor Pád do tmy (2005) nebo masakrózní Soudný den (2008), takže pokud má být nový Hellboy brutální a hororový, pak je ve správných rukou. 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat