Komiksové střípky: Ve Strážcích Galaxie měl být skvělý odkaz na Star Wars

A Josh Brolin se připravuje na roli v Deadpool 2.

První film (i druhý) Guardians of the Galaxy (2014) byl prošpikován různými popkulturními odkazy. A mělo jich být ještě víc. Konkrétně jsme se měli dočkat pomrknutí na fandy Star Wars. Prozradil to šéf Marvel Studios Kevin Feige:

"Vždy jsme chtěli v určitý moment ve filmu odhalit, že je Peter Quill člověkem ze Země. A velmi dlouhou dobu jsem si myslel, že by bylo nejlepší věcí na světě, kdyby na palubě kosmické lodi, ve chvíli, kdy by mluvil s jednou z mimozemských postav, kopl do své tašky a jeden z mimozemšťanů by se sehnul a sebral by věc, která by z ní vypadla a byla by to figurka Dartha Vadera a on by na to řekl, ´Co to je?"

Nicméně, režisér/scenárista filmu James Gunn navrhnul, že walkman by byl lepší:

"A já na to,´Oh, tak to je milionkrát lepší.´ Protože věc ze Star Wars je jen nerdovským odkazem v jednom momentě a očividně nápad s hudbou redefinoval celý film."

Co říkáte, byla by lepší figurka Vadera nebo byl dobrý nápad vsadit na walkmana?

Jen modrá to může být

Netřeba připomínat, že si Josh Brolin zahraje populárního mutanta Cablea v komiksovce Deadpool 2. A nejen, že si to žádá tvrdou dřinu v posilovně (které se Josh intenzivně věnuje), ale také je nutné trávit nějaký čas v maskérně, protože Cable je svérázně vypadající postava.

SOUVISEJÍCÍ: JOSH BROLIN TVRDĚ DŘE V POSILOVNĚ KVŮLI FILMU DEADPOOL 2

Tady je fotka Joshe, kterého připravují na roli drsného mutanta z budoucnosti.

Deadpool 2 má premiéru 28. června 2018.


Zdroj: Mashable
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat