Komiksové střípky: Představitelka Caitlin Snow z Flashe se vdala. Stephen Amell chce komiksovějšího Green Arrowa

A proč nebyl konec Strážců Galaxie Vol 2 vlastně smutný? POZOR, SPOILERY!!!

Z Caitlin Snow se nám v seriálu Flash vyklubala mrazivá Killer Frost, ale její představitelka Danielle Pankabaker očividně v reálu chladná není. Je to totiž romantická dívka, což je jasné z fotografie, kterou herečka zveřejnila, aby dala fanouškům vědět, že je z ní vdaná paní.

Na její svatbu s Hayesem Robbinsem dorazilo také několik kolegů ze seriálu Flash, Arrow a Legends of Tomorrow, takže tam určitě bylo veselo.


Když už jsem zmínil seriál Arrow, tak představitel ústřední role Stephen Amell se nechal slyšet, že by nebyl proti, pokud by se v šesté řadě Oliver Queen/Green Arrow více přiblížil komiksové verzi:

"Řekl jsem, že je velmi velmi důležité to, zda se Oliver poučil z páté řady a nebude dál dělat věci, které vedly k této katastrofické události a pokud se tak nestalo, pak pro mě tahle postava přestane být zajímavá. Takže doufám, že součástí šesté a snad i dalších řad, bude to, že se vrátíme k principům, které lidé znají z komiksů. A to je samozřejmě humor a společenské uvědomění, lehce svobodomyslnější hrdina. V komiksové verzi má některé velmi zajímavé přednosti, které ho dělají unikátním a já doufám, že to více prozkoumáme."

To zda ano, se nedozvíme dříve než 12. října, kdy začíná už šestá série Arrowa.

On byl konec druhých Guardians veselý?

Pokud jste viděli Strážce Galaxie Vol. 2, tak víte, že se závěr věnoval pohřbu Yondua (Michael Rooker) nebyl zrovna veselý, ale podle Seana Gunna (propůjčuje pohyby Racket Racoonovi, hraje Kraglina a je bratrem režiséra/scenáristy Strážců Jamese Gunna), to byl i optimistický závěr:

Sean Gunn jako Kraglin a Michael Rooker jako Yondu
"Myslím, že i když se to mohlo zdát melancholické, je to určitě smutné, jak to skončilo z Yonduovy perspektivy. Ale myslím, že hlavní myšlenka je ta, že Strážci jsou rodina a to rodina, která se snaží naučit, jak zůstat spolu a být rodinou. A z tohoto úhlu pohledu je to vlastně velmi šťastný konec, protože jsou na konci filmu všichni spolu. Ano, je to Yonduova smrt, která je svedla znovu dohromady, ale jsou tam všichni."

Tady někdo vidí sklenici z poloviny plnou.

Co myslíte vy? Byl konec vlastně optimistický?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat