Komiksové střípky: Marvel změní logo, fotka ze zákulisí Strážců Galaxie a skvělá figurka Jokera v životní velikosti

Komiksové zajímavosti.

Aktuální logo Marvel Studios není zrovna staré, pokud se nepletu, je mu zhruba rok, ale podle šéfa společnosti Kevina Feigea se brzy dočká změny a to u příležitosti desátého výročí vzniku společnosti (samotný Marvel je samozřejmě starší).

Zřejmě ale půjde jen o dočasnou změnu a poté se Marvel Studios vrátí k původnímu logu, ale i tak jsem zvědavý, jak bude nová verze vypadat.

Figurka pro fajnšmekry

Joker patří k nejznámějším padouchům od DC Comics a tak není divu, že sběratelské předměty, které se právě Jokera týkají, jdou na dračku. A brzy si milovníci "klauna zločinu" budou moci pořídit opravdu skvostnou záležitost, hlavu Jokera, která měří více než půl metru. K dispozici bude někdy mezi prosincem toho roku a únorem příštího. Cena? Lidových 349.99 dolarů (cca 8 700 korun). Figurku si můžete objednat tady.



Sly a Gunnové

Ve druhých Guardians of the Galaxy se objevil i Sylvester Stallone a právě on, režisér James Gunn a Michael Rosenbaum jsou na nové fotce ze zákulisí.

Dvojice ve filmu ztvárnila postavy jménem Stakar (Ravager, který má společnou historii s Yonduem) a Martinex (jeden z původních Guardians of the Galaxy) a počítá se s tím, že budou mít v dalších filmech výraznější roli.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat