Komiksové střípky: Chystá se akce na počest Stana Lee. A co si myslí režisérka Wonder Woman o promítání jen pro ženy?

Komiksové zajímavosti.

Stana Lee netřeba představovat, společně s Jackem Kirbym a pár dalšími patří k nejvýraznějším osobnostem komiksového světa. A právě na počest Stana Lee se bude 22. srpna konat v Saban Theatre v Los Angeles zajímavá akce. Na té se objeví různé celebrity, které se rozpovídají o Stanovi a jeho životě, návštěvníci si vyslechnou různé historky, prostě se dozvědí spoustu věcí o komiksové legendě.

Na akci bude k dispozici jen 1 800 sedadel a cena vstupenek bude v rozmezí 95 až 350 dolarů za VIP lístek.

A pro ty, kteří nebudou mít štěstí na místo dorazit, bude probíhat živý přenos, který bude k vidění v několika dalších kinech v USA.

Milou zprávou je, že výnos z akce poputuje do organizace Make-A-Wish. Ta plní přání těžce nemocným dětem.

Režisérka Wonder Woman není nadšená z promítání jen pro ženy

Není sporu o tom, že Wonder Woman je pro ženské publikum důležitým projektem. Nejen, že jde o první film režírovaný ženou, který v USA a Kanadě během prvního víkendu vydělal více než 100 milionů dolarů, ale také je v hlavní roli ženská superhrdinka, což není úplně běžné.

A aby bylo naprosto jasné, že jde o velkou událost pro něžnou část lidstva, proběhla v kinech Alamo Drafthouse promítání jen pro ženské divačky. To ale některé zaskočilo. Ale co na to samotná režisérka filmu Patty Jenkins:

"Vlastně mám z toho všeho smíšené pocity, protože věřím tomu, že by se nikdo neměl vylučovat z čehokoliv. Takže na jedné straně mě tato představení těší a chci, aby lidé měli tahle představení k dispozici. Na druhé straně si umím představit, že bych byla uražená, pokud bych z promítání byla vyloučena, speciálně proto, že sama Wonder Wonder woman má velmi velmi oddanou fanouškovskou základnu, jejíž součástí je také mnoho mužů."

SOUVISEJÍCÍ: PROFESOR PRÁV SI STĚŽUJE NA PROMÍTÁNÍ WONDER WOMAN JEN PRO ŽENY

Řekněme si to upřímně, asi to nebyl úplně nejlepší nápad, promítat Wonder Woman jen pro ženy, ale zase nešlo o nic tak velkého, aby se kvůli tomu dělaly scény.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat