Kolik dostala Gal Gadot za roli Wonder Woman? Překvapivě málo. A kdy se bude odehrávat dvojka?

Něco o princezně Amazonek.

Povedená komiksovka Wonder Woman překonala hranici 500 milionů dolarů na celosvětových tržbách a očekává se, že se stane jedním z nejvýdělečnějších komiksových filmů. Ale zatímco společnosti Warner Bros./DC si na Wonder Woman "namastí kapsu", představitelka hlavní role si údajně přišla na ne úplně astronomické peníze.

Tedy, pro nás běžné smrtelníky jde o slušnou částku, ale ve srovnání s mnohými kolegy dostala Gal Gadot překvapivě málo. Kolik? Jen 300 tisíc dolarů. To je na poměry Hollywoodu poměrně skromná suma, někteří kolegové dostávají klidně desítky milionů dolarů.

Jak je tedy možné, že Gal si odnesla pouze 300 tisíc dolarů? Herečka totiž v roce 2014 podle Variety uzavřela s Warner Bros. smlouvu na tři filmy, kdy za každý dostane právě 300 tisíc dolarů.

V roce 2014 nebyla Gal ještě hvězdou první zářivosti, takže pro ni byla podobná smlouva výhodná, ale teď působí částka 300 tisíc dolarů s ohledem na úspěch Wonder Woman docela úsměvně (nebo smutně).

Na druhou stranu, je možné, že obdrží od Warner Bros. nějaké odměny. Bylo by to docela fér. A kromě toho, není jediná z představitelů komiksových hrdinů, kteří se nejdříve museli spokojit s menšími částkami. Chris Evans za prvního Kapitána Ameriku dostal také 300 tisíc dolarů, stejně tak Paul Rudd za Ant-Mana (ten ale uzavřel přídavek ke smlouvě, který mu zajistil podíl ze zisku) a Chris Hemsworth za prvního Thora dokonce obdržel jen 200 tisíc.

Situace se ale zkomplikovala. Poté, co se kolem informace o 300 tisíc dolarech spustil velký poprask, objevily se informace, že Gal si odnesla více peněz než Henry Cavill za Muž z oceli (2014). Ten měl údajně dostat 14 milionů dolarů, ale teď se zase proslýchá, že to bylo výrazně méně. Ale zase určitě více než 300 tisíc, aby to bylo pořádně zmatené.

Kdoví, kde je pravda, nikdo ze zúčastněných stran neuvedl konkrétní údaje. Faktem ale je, že za druhou Wonder Woman bude Gal Gadot moci žádat víc, s ohledem na to, že Justice League bude třetím filmem a budou zřejmě následovat jednání o výši honorářů za budoucí projekty.

 A když už jsme u další Wonder Woman, tak šéf Warner Bros. Toby Emmerich prozradil, kdy se bude odehrávat. Tedy, jeho odpověď není úplně konkrétní:

"Bude se odehrávat někdy mezi roky 1917 a 2017."

To není moc vtipná odpověď, století je dlouhá doba, ale zatím nic konkrétnějšího neprozradil.

Překvapilo vás, kolik Gal dostala za Wonder Woman?

Zdroj: Variety
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat