Kolik by mohl vydělat Spider-Man: Homecoming během premiéry? Očekává se pořádná sumička

Slušná sumička.

Jedním z nejočekávanějších filmů léta je Spider-Man: Homecoming. Nejen, že se na plátna vrátí veleoblíbený Peter Parker (tentokrát v podání Toma Hollanda), ale byl přizván i Iron Man (Robert Downey Jr.), takže studia Sony a Marvel jistě očekávají, že film zaboduje.

A není to asi mylná představa, protože odhady mluví o tom, že by film mohl během prvního víkendu v severoamerických a kanadských kinech vydělat velmi slušných 100 milionů dolarů. Respektive nejméně 100 milionů dolarů, věří se, že by to mohlo být víc.

SOUVISEJÍCÍ: SPIDER-MAN TANČÍ A NOVÝ TV SPOT

Odhady se různí, jsou mezi 90 až 180 miliony dolarů. Samozřejmě, jsou to kvalifikované, ale pořád jen odhady. Situace mohou výrazně ovlivnit recenze. Pokud budou pozitivní, není oněch 180 milionů nepředstavitelných, jestliže nebudou příliš chválit, tak by se tržby mohly pohybovat někde kolem dolní hranice, tedy 90 milionů.

Můj odhad je 130 až 150 milionů, ale třeba na tom bude Homecoming ještě lépe. Jen pro informaci, Spider-Man z roku 2002 začínal s necelými 115 miliony dolarů, The Amazing Spider-Man (2012) s 62 miliony dolarů.

Spider-Man: Homecoming má premiéru 6. července. Kolik myslíte, že během premiéry vydělá?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat