Kdo bude hlavním záporákem ve čtvrté řadě seriálu The Flash?

Dohady se potvrdily.

Savitar byl poražen a tak se ve čtvrté řadě komiksové série The Flash dočkáme jiného ústředního padoucha. A už před nějakou dobou bylo řečeno, že nepůjde o rychlíka. To se nyní potvrdilo, když bylo prozrazeno, že hlavním zloduchem bude Clifford DeVoe alias Thinker.

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE TŘETÍ ŘADY FLASHE

To pro někoho možná není překvapením, protože se o tom spekuluje už dlouho a to díky tomu, že v jedné z epizod třetí řady zloduch z budoucnosti Abra Kadabra mluvil o několika několik výrazných protivnících Flashe (Grant Gustin) a bylo mezi nimi i jméno DeVoe. Padla o něm zmínka i ve finále třetí řady.

Aktuálně se hledá jeho představitel, tvůrci by rádi čtyřicátníka, který by dokázal Thinkera ztvárnit tak, aby nezůstal ve stínu ostatních zloduchů.

Je otázkou, nakolik se budou tvůrci držet komiksové předlohy, ale minimálně nějaké prvky přeberou. Thinker je v kreslené podobě členem Injustice Society, sám sice nemá žádné nadlidské schopnosti, ale je velmi dobrý taktik a stratég a sestrojil si helmu, díky které ovládá telekinezi a částečně také telepatii.

V komiksu se stal členem Suicide Squad a následně byl zdánlivě zabit, ale nakonec se ukázalo, že přežil. Ovšem, později ho zabila rakovina způsobená užíváním jeho helmy. Jeho ústřední rival Jay Garrick/Flash se ho pokusil zachránit, ale DeVoe to odmítl.

Uvidíme, jak si jeho příběh upraví tvůrci seriálu, ale upřímně jsem rád, že tentokrát nebude hlavním zlounem rychlík. Těch už bylo dost.

Který záporák z Flashe se vám zatím líbil nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: