Justice League mění skladatele, Junkieho XL nahradí muzikant, který pracoval na Avengers

Junkie XL je zklamaný.

Je docela běžné, že se u filmů mění scenáristé a režiséři. Ne tak často dojde ke střídání skladatelů. Ale u Justice League se to přihodilo. Původně hudbu zajišťoval Junkie XL (civilním jménem Tom Holkenberg), který pracoval například na Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) s Hansem Zimmerem, ale nahradí ho Danny Elfman.

Ten naopak stojí za hudbou k Avengers: Age of Ultron (2015) (kromě toho pracoval na Burtonových Batmanech nebo Raimiho Spider-Manech). Asi není nutné připomínat, že nejde o prvního tvůrce Avengers, který se bude podílet na Justice League. Joss Whedon dohlíží na dotáčky, poté, co Zack Snyder přišel o dceru a věnuje se rodině.

Junkie XL z toho samozřejmě není úplně nadšený (speciálně s ohledem na to, že údajně nevytvoří ani hudbu k Deadpoolovi 2 (Junkie pracoval už na jedničce, což bylo původně v plánu), ale bere to tak, jak to je:

"Jak mi můj mentor Hans Zimmer řekl, nestaneš se v Hollywoodu skladatelem, dokud tě u nějakém projektu nenahradí. Takže hádám, že jsem toho tento týden docílil. Bolí mě, že opouštím tento projekt, ale chci velmi poděkovat Zackovi, že se mě zeptal na to, zda budu součástí jeho vize a popřát Dannymu, Jossovi a Warner Bros., aby se jim v Justice League dařilo."

Zní to, že Junkie XL neodešel dobrovolně, ale důvod, proč byl odejit, zatím znám není.

Justice League bude mít premiéru 16. listopadu tohoto roku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat