Jak velký prostor bude mít Spider-Man v Avengers: Infinity War? A objevil se Spider-Man v Iron Manovi 2?

Zajímavosti o Pavoučím muži.

Spider-Man (Tom Holland) se nám představil v Captain America: Občanská válka (2016), 6. července se objeví ve vlastním filmu s podtitulem Homecoming a 3. května 2018 ho uvidíme v největší komiksové události posledních let Avengers: Infinity War.

Ale jak výrazný prostor bude Spidey v Avengers vlastně mít? To prozradil prezident Marvel Studios Kevin Feige:

"Myslím, že to bude vypadat, že ho má trochu víc a bude to kvůli Homecoming a také kvůli tomu, co z něj lidi zjistili, ale bude mít podobně prostoru jako v Občanské válce."

A objeví se někdo další ze Spider-Mana v Infinity War?

"V těchto filmech už je takhle velké obsazení, ale měli byste být ostražití."

Šéfka Sony Amy Pascal k tomu dodala:

"Ano, nikdy nevíte."

Například představitelka tetičky May Marisa Tomei prozradila, že zatím pozvánku nedostala. Ale co není, může být.

A když už jsme u cameo rolí, tak Tom Holland potvrdil jednu fanouškovskou teorii a to, že se Spider-Man (respektive jeho civilní alterego Peter Parker) objevil v Iron Manovi 2 (2010).

Konkrétně jde o klučinu, který měl masku Iron Mana. Tom k tomu dodal:

"Je to Peter Parker. Můžu potvrdit, že je to Peter Parker. Dnes to můžu potvrdit. Doslova před dvaceti minutami jsem o tom mluvil s Kevinem Feigem. Možná jsem prozradil velký spoiler, ale je to venku. Je to skvělé. Líbí se mi ten nápad, že Peter Parker je v tomto universu od začátku."

Je otázkou, jestli to opravdu bylo zamýšleno jako cameo Petera Parkera už v době vzniku filmu nebo se Marvel rozhodl až v nedávné minulosti, protože ho inspirovaly spekulace diváků. Ale ať tak nebo tak, je to bezva informace a nepůsobí to násilně.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat