Filmové střípky: Oficiální název druhého Jurského světa. A film o Hanu Solovi našel režiséra

Filmové zajímavosti.

U pokračování hitovky Jurský svět (2015) už bylo nějakou dobu známo, kdy bude mít premiéru. Bude to 21. června 2018, ale stále nebylo jasné, pod jakým názvem dorazí do kin. Ale jak vám asi došlo, to už dál neplatí, bylo prozrazeno, jaké jméno film ponese. Zní Jurassic World: Fallen Kingdom.

Režisér J.A. Bayona k druhému Jurském světu prozradil:

"Každý příběh je jiný a potřebujete najít hloubku pro každý příběh a zkusit ho vyjádřit na plátně. Pokračování Jurského světa je o filmařské spolupráci, nejen s Colinem Trevorrowem (režisér jedničky a scenárista dvojky, pozn. redakce), ale také Stevenem (Steven Spielberg, duchovní otec předchozích filmů) a Frankem Marshallem (producent Jurského světa, pozn. redakce). Je to jejich dítě stejně tak jako je mé. Je to o tom, najít společný pohled na věc a pracovat spolu na přivedení příběhu k životu. Ale současně způsob, kterým se dívám na příběh, je velmi osobní. Myslím, že ve filmu bude hodně ze mě."

Jak bylo řečeno, film dorazí do kin příští rok v létě.

O pár měsíců dříve se dočkáme sólovky Hana Sola, ale ta před pár dny přišla o režiséry Phila Lorda a Christophera Millera (důvodem byly neblaze proslulé "kreativní rozdíly"). Lucasfilm začal ihned hledat nástupce a jedním z hlavních kandidátů byl oscarový Ron Howard (Čistá duše).

Netrvalo to dlouho a tohle jméno bylo potvrzeno. Prezidentka Lucasfilmu se nechala slyšet:

"V Lucasfilmu věříme, že hlavním cílem každého filmu je potěšit a dál nést ducha ságy George Lucase, která začala před čtyřiceti lety. S ohledem na to jsme nadšení tím, že můžeme oznámit, že Ron Howard bude režírovat nepojmenovaný film Hana Sola. Máme skvělý scénář, neuvěřitelné obsazení a šťáb a naprostou oddanost tomu, abychom natočili skvělý film. Natáčení se znovu rozjede 10. července."

Film samotný pak dorazí do kin 24. května 2018.

Co říkáte na název druhého Jurského světa? A co na Rona Howarda jako režiséra spin-offu ke Hvězdným válkám?

Zdroj: CS, CS
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat