Do Avatara míří herečka ze Hry o trůny? A o čem budou další díly veleúspěšné sci-fi?

Co od nich čekat?

Na dalšího Avatara čekáme už spoustu let, ale trpělivost se vyplatí, protože se dočkáme hromady filmů. Konkrétně čtyř pokračování. Na co se budou soustředit? To naznačil producent Lau Landau:

"Každý z našich dalších čtyř filmů se bude soustředit na Sullyho rodinu. Každé pokračování bude fungovat jako samostatný film. Každý příběh filmu dojde k vlastnímu rozuzlení... Nicméně, pokud se na to podíváte jako na celek, dobrodružství napříč všemi čtyřmi filmy vytvoří ještě větší propojenou epickou ságu pro diváky z celého světa."

Tedy, v centru dění budou členové rodiny Jakea Sullyho (Sam Worthington). Je ovšem otázkou, zda je řeč o jeho pozemské rodině nebo rodině Na´vi (předpokládám to druhé), ale ať tak nebo tak, bude to zajímavé.

Producent dál dodal:

"Vždy jsme věděli, že Pandora je místo, které je stejně rozmanité jako Země. Srdcem každého filmu jsou postavy. Jedna ze silných stránek skvělých scénářů jsou vždy universální témata, se kterými se dá ztotožnit. A neexistuje téma, se kterým by se dalo více ztotožnit, než je rodina."

Tak snad z toho nebudou modré Velmi křehké vztahy. Ale to se jen tak nedozvíme, Avatar 2 má premiéru až 17. prosince 2020.

Oona Chaplin a Richard Madden
Ve filmu samozřejmě uvidíme několik nových tváří a jednou z nich bude Oona Chaplin (jde o pravnučku Charlieho Chaplina), kterou možná znáte z fantasy Game of Thrones. Tam ztvárnila manželku Robba Starka (Richard Madden) Talisu Maegyr.

Herečka byla obsazena do role Varang, což bude silná, životem pulzující a důležitá postava, která bude přítomna ve všech čtyřech plánovaných dílech.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat