Co říkají na Wonder Woman herci ze seriálu Flash? A co režisér Avengers?

Líbí se jim?

Zatímco v našich končinách někteří novináři ohrnují nad Wonder Woman nos, tak v USA jde o podívanou, která se dočkala až překvapivé chvály. Recenze jsou v drtivé většině pozitivní, diváci jsou také nadšení a za první víkend si film odnesl z kin více než 100 milionů dolarů, prostě jde o zásah do černého.

A o Wonder Woman básní i herci ze seriálu Flash, který stejně jako Wonder Woman, naše inspiraci u komiksů od DC.

Danielle Panabaker (Caitlin Snow) prohlásila:

"Myslím, že to bylo neuvěřitelné. Zakoukala jsem se do Gal Gadot. Opravdu mě zaujala. Myslím, že je skvělá a charismatická a silná a impozantní a odvádí skvělou práci. Film je fantastický. Měla jsem husí kůži, protože tyhle ženy bojují lépe než muži. Je to skvělý film a je v něm srdce a láska a ona se chce postarat o lidi, kteří se nemohou postarat sami o sobě a já zbožňuji tohle poselství."

Tom Cavanagh (Harrison Wells) také neskrývá nadšení:

"Myslím, že je to skvělé. Frozen je jedním z mých oblíbených filmů a to z důvodu toho, že obě ženy, Anna i Elsa jsou neuvěřitelně silné ženy, které dokáží fungovat, aniž by potřebovaly pomoc od mužů."

A co na film říká Joss Whedon, režisér prvních dvou dílů Avengers, který přešel k DC (dohlíží na dotáčky Justice League a zrežíruje Batgirl):

"Je to zatraceně působivé."

SOUVISEJÍCÍ: KRASAVICE Z POBŘEŽNÍ HLÍDKY SI CHCE ZAHRÁT BATGIRL

Viděli jste už Wonder Woman? Co na ni říkáte?


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat