Bude Michael Bay režírovat film Mizerové 3?

Co na to režisér?

Po třetích Mizerech volají fanoušci už roky. Není divu, dvojka měla premiéru před nějakými 14 lety. Zatím ale film nevznikl. Teď ale Michael Bay znovu potvrdil, že Transformers: Poslední rytíř byli jeho posledním filmem ze série, takže někteří doufají, že si udělá čas právě na Mizery 3. Ale co na tom sám režisér? Má něco takového v plánu?

"Hodně brzy to nebudou Mizerové, ale staříci, dobře? Brzy to budou policisté v důchodu místo toho, aby to byli policisté v aktivní službě. Zabere spoustu času rozběhnout tuhle věc a nejsem do toho zapojen. Nicméně by s tím měli začít brzy. Určitě by Martin a Will mohli být zase zábavní, je zábava tyhle filmy točit."

Bay se tedy do příprav nezapojí, ale nabádá ty, kteří ano, aby si pospíšili. Zatím se ale nezdá, že brzy padne první klapka. Zatím poslední velkou zprávou bylo, že scénář napíše Joe Carnahan, ale ten následně odstoupil kvůli jiným projektům.

SOUVISEJÍCÍ: JAK DLOUZÍ BUDOU PÁTÍ TRANSFORMEŘI?

Od té doby v případě třetích Bad Boys nic důležitějšího neudálo. A asi i největší optimisté pomalu ztrácejí naději, že se zábavná dvojka policistů vrátí do kin. Nebo stále věříte, že ano?

Zdroj: Fandango

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat