Zveřejněny zápletky komiksovek Avengers: Infinity War a Black Panther

O čem filmy budou?

V blízké budoucnosti se dočkáme hromady komiksovek. A bezesporu tou nejočekávanější budou Avengers: Infinity War, které uvidíme 3. května 2018. O čem ale film vůbec bude? To naznačí oficiální zápletka:

"Během toho, kdy Avengers a jejich spojenci pokračují v ochraně světa před hrozbami, které by jiní hrdinové nezvládli, z vesmírných stínů se vynoří nové nebezpečí: Thanos. Intergalaktický ohavný despota, jehož cílem je získat všech šest Kamenů nekonečna, artefaktů nepředstavitelné moci a použít je k vnucení své zvrácené vůle všem realitám. Vše, s čím se Avengers utkali, vedlo k tomuto momentu - osud Země a její samotná existence nebyla nikdy tak nejistá."

Žádné velké detaily, žádná velká překvapení. Thanos je zlý, bude hodně těžké ho zastavit. Ale nedalo se čekat, že oficiální zápletka přinese hromadu podrobných informací. 

Objevil se také námět Black Panthera, kterého uvidíme o něco dříve, než Avengers a to 15. února 2018:

Florence Kasumba jako Ayo, jedna ze členek Dora Milaje
"Po událostech v marvelovském Captain America: Občanská válka, se král T´Challa vrací domů samotářského technologicky vyspělého afrického státu Wakanda, aby sloužil své zemi jako nový vůdce. Nicméně, T´Challa brzy zjistí, že jeho nárok na trůn bude zpochybněn různými frakcemi z jeho vlastní země. Když dva nepřátelé začnou intrikovat, aby zničili Wakandu, hrdina známý jako Black Panter musí spojit síly s agentem C.I.A. Everettem K. Rossem a členy Dora Milaje, wakandských speciálních sil, aby zabránili tomu, aby byla Wakanda vtažena do světové války."

To zní docela zajímavě. A pokud jde o mě, těším se hlavně na Dora Milaje (jde o především ženský tým extrémně nebezpečných bojovnic). 

Na který film se těšíte víc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat