Živí mrtví: Rick a Negan jsou si docela podobní, prohlásil jeden z tvůrců

Zajímavé tvrzení.

V další řadě The Walking Dead se konečně dočkáme pořádného měření sil mezi Rickem (Andrew Lincoln) a milovníkem basebalových pálek Neganem (Jeffrey Dean Morgan).

Na první pohled jde o dva lidi, kteří jsou hodně odlišní. Ale showrunner seriálu Scott A. Gimple věří, že jsou si podobnější, než by se mohlo zdát:

"Myslím, že pokud bychom sledovali příběh Negana, mohli bychom se ocitnout na stejném místě, na kterém jsme s Rickem, kde si říkáme, ´Teda. To, co děláš se zdá být jako chování špatného člověka.´ Co je zajímavé je to, že si myslím, že Rick si kvůli zkušenostem, které má ospravedlňuje to, co dělá. Svět ho formoval tímto způsobem a to, co udělal byla většinou reakce na hrozbu a snaha, aby jeho lidé žili. Věci se stávají šedšími a šedšími a šedšími. Ale myslím, že věci, které Rick udělal, jsou podobné tomu, co udělal Negan a ti dva si zase nejsou až tak moc vzdálení, ale velmi se liší to, jak operují. Jejich filozofie jsou velmi odlišné a to je možná to, proč lidé vidí hrdinu v jednom člověku a záporáka ve druhém."

Ano, i Rick má na triku dost nepěkných věci, o tom není sporu. Sice není tak brutální jako Negan, ale už si také ušpinil ruce a ne málo. Přesto bych si ale nedovolil tvrdit, že jsou si s Neganem velmi podobní.

Co vy?

Osmá řada by se měla objevit někdy v říjnu.

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat