Živí mrtví: Jaká byla poslední myšlenka Abrahama, než mu Negan rozmašíroval hlavu?

To prozradil jeho představitel.

Na začátku sedmé řady The Walking Dead jsme se dočkali nepěkného okamžiku, během kterého Negan (Jeffrey Dean Morgan) brutálně zavraždil Abrahama (Michael Cudlitz) a Glenna (Steven Yeun) a právě Michael se rozpovídal o tom, co Abrahamovi (kromě basebalky) prolétlo hlavou, než zemřel:

"Myslím, že se modlil, aby si vybral jeho. Myslím, že v danou chvíli, v danou chvíli na konci šesté řady Abraham věděl, že přišel těmhle lidem na kloub. Věděl, jak funguje tenhle druh operace, věděl, jak to je s chlapy, které má Negan pod kontrolou, jak je organizuje. Byl svědkem toho, že Negan popisoval, co musí udělat, že za to musí někdo zaplatit, věděl, že chce, aby to byl on, protože chtěl všechny ochránit. To je prostě jeho povaha. Myslím, že když si uvědomil, že byl vybrán, pocítil úlevu."

Úlevu ale nepocítili diváci, protože Abraham byl jednou z nejoblíbenějších postav a sledovat to, že mu někdo vymlátil mozek z hlavy pro mnohé nebylo zrovna příjemné.

Malou útěchou asi byly flashbacky z finále sedmé řady, ve kterých se Abraham ukázal, ale to bylo zřejmě poslední rozloučení s tímto zrzavým sympaťákem a těžko předpokládat, že ho ještě na obrazovkách někdy uvidíme.

Mrzí vás smrt Abrahama?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat