Začněte se loučit s hlavními hrdiny filmu Strážci Galaxie, po třetím dílu se ústřední tým změní

Prozradil to režisér.

V sérii filmů Guardians of the Galaxy jsme zvyklí na to, že ústřední tým superhrdinů tvoří Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Groot (Vin Diesel) a Racket Rackoon (Bradley Cooper). Ve dvojce se ke skupině přidalo pár dalších, ale jádro skupiny zůstalo stejné.

Stejně tomu bude i ve třetím dílu, ale poté se dočkáme výrazných změn. Prozradil to režisér James Gunn:

"S touto podobou Guardians of the Galaxy budou tři filmy. Takže další z nich je posledním, ve kterém uvidíme tuhle podobu Strážců."

Pokud režisér hodlá podstatně "překopat" tým Guardians je to odvážný, ale ne tak překvapivý krok. Něco podobného se začíná dít u Avengers, takže bylo otázkou času, kdy k tomu dojde i u Strážců.

SOUVISEJÍCÍ: PROČ MARVEL V GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 PŘEDSTAVIL DŮLEŽITOU KOMIKSOVOU POSTAVU?

Není sice jasné, které nové postavy budou tvořit partu ve čtvrtém filmu, ale Gunn má z čeho vybírat. U komiksových týmů je běžné, že se jejich složení často mění a platí to i pro Guardians.

Například úplně první složení Strážců bylo podobné tomu filmovému, ale navíc v týmu figurovali Adam Warlock a Quasar. A jak už víme, Adam Warlock bude mít výraznou roli v dalších filmech od Marvelu.

V průběhu let se ke Guardians přidávaly (a odcházely) další postavy (třeba Iron Man), takže James má hromadu možností, kterým směrem se vydat.

Zatím je to ale hudba vzdálené budoucnosti, aktuálně se pracuje na třetím filmu a kdy uvidíme čtvrtý, to těžko říct.

Zdroj: Facebook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: