V nové verzi mrazivého hororu Jeepers Creepers uvidíme postavu z původního filmu. Co se o její roli ví?

Herečka se rozpovídala o své postavě.

Horor Jeepers Creepers (2001) patří ke klasice žánru (druhý díl už tolik ne, ale to teď neřešíme). A fandům děsivého pána v kabátu a klobouku, který si prozpěvuje mrazivou písničku, možná udělala radost zpráva, že se pracuje na třetím filmu.

Gina Phillips jako Trish
Bylo také oznámeno, že v něm uvidíme postavu z jedničky a to Trish Jenner v podání Giny Phillips. Herečka k tomu dodala:

"Tohle popravdě není můj film. Není tam příliš Trish. To, co dělám je tak trochu... neřekli mi toho příliš snad jen to, abych toho moc neprozradila... Jsem tam pro to, abych spustila to, co se stane dál."

To je klasický postup, pokud chtějí tvůrci navázat na předchozí filmy. Vezmou postavu, kterou jsme v nich viděli, ukáží ji v pár prvních minutách a je to. A podobným případem bude asi i Trish. Dá se předpokládat, že to s ní asi nedopadne úplně nejlépe, ale třeba nás tvůrci překvapí a mají pro ni jiný plán.

Premiéra by se měla odehrát prvního září.

Zatím není jasné, kdy se filmu dočkáme. Těšíte se na něj?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

2 komentářů:

  1. Novinkou?? To že tam bude hrát se ví už od oznámení trojky ale ok no.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejdříve se s ní počítalo ve velké roli, pak se plány změnily, dokonce to vypadalo, že film nebude (k tomu došlo v roce 2015), následně bylo oznámeno, že bude, ale Gina bude mít jen cameo.

      Vymazat