Tvůrci Transformers: Poslední rytíř dostali "čouda". Použili dům Winstona Churchilla jako nacistickou základnu

Producent film brání.

Film Transformers: The Last Knight bude obsahovat několik scén z minulosti a budou v ní figurovat i Nacisté. Alespoň se tak dá soudit podle toho, že palác Blenheim, bývalé sídlo britského ministerského předsedy Winstona Churchilla, který během Druhé světové války výrazně přispěl k porážce Německa, bylo ověšeno vlajkami s hákovým křížem a mělo by být použito jako sídlo Hitlera. To mnohé pobouřilo a zazněly hlášky ve stylu, že by se Churchill obracel v hrobě. K tomu se vyjádřil producent Ian Bryce:

"... naše scéna vyvolal následující den v tisku určitou kontroverzi kvůli nacistické náplni dané scény. Myslím, že až lidé uvidí film, uvědomí si, co se stalo a že ti dobří Nacisty porazili. Jeden může jen doufat, že veškeré řeči o tom, že je to urážlivé vůči památce Winstona Chruchilla, by vedly k tomu, že by se tomu Winston uchichtnul."

Filmařů se zastal i Churchillů vnuk Nicholas Soames, který zkritizoval bulvární novináře, za to, že z toho dělají aféru.

SOUVISEJÍCÍ: NOVÝ FILM TRANSFORMERS BUDE LEPŠÍ NEŽ PŘEDCHOZÍ, VĚŘÍ REŽISÉR

Je opravdu trochu směšné (nebo smutné), že někteří "hysterčí", aniž by věděli, jak bude daný moment ve filmu použit. A podle předchozího vyjádření režiséra Michaela Baye bude Churchill znázorněn jako velký hrdina, takže těžko obviňovat tvůrce, že by neměli úctu k jeho památce.

Jak se na film Posledního rytíře těšíte?

Zdroj: ComicBook, Empire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat