Strážci Galaxie: Proč režisérovi nevadí spoilery? A jakou zajímavou postavu by chtěl v dalším dílu vidět představitel Draxe?

Spoilery prý nejsou problém.

Většina tvůrců nemá spoilery (mírně řečeno) zrovna v lásce. Ale zdá se, že režisér filmů ze série Guardians of the Galaxy s nimi nemá velký problém. Jak to? To vysvětlil sám James Gunn:

"Takže, pokud jste omylem slyšeli o překvapení ve Vol. 2, nestresujte se, i tak si budete moci film opravdu užít. Ne snad, že by spoilery nic neznamenaly, ale my jsme vytvořili film, ve kterém jsou příběh, humor, vizuály, hudba a emoce a který nespoléhá jen na překvapení a budete nadšení, i kdybyste znali jeden nebo dva spoilery předtím, než na film vyrazíte."

Na tom něco bude, přece jen, Strážci Galaxie tolik nelpí na tom, aby nás v každém druhém záběru čekal šokující zvrat, takže spoilery mu příliš neublíží.

Mimochodem, přestože druhý díl ještě nedorazil do kin, premiéru bude mít 4. května, tak už teď se představitel Draxe Dave Bautista rozpovídal o tom, koho by chtěl v následujícím filmu vidět. Je to postav jménem Moondragon. Jde o extrémně inteligentní bojovnici s telekinetickými schopnostmi a navíc dceru Draxe:

"Jasně! Samozřejmě! Rád bych odvyprávěl více z příběhu Draxe. Ale nevím, jestli se to stane nebo ne. Nevím, jestli se budou soustředit na Draxe, ale doufám v to. Myslím, že je to zajímavý příběh."

To bezesporu je. Drax je bezva postava, stejně jako Moondragon, takže by bylo fajn ji vidět na plátně. 

Jestli k tomu dojde nebo ne, to se ale asi jen tak nedozvíme, datum premiéry trojky zatím oznámeno nebylo. 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat