Star Wars střípky: Představitel padoucha Kylo Rena neměl zájem setkat se před natáčením s Markem Hamillem

Zajímavosti ze světa Hvězdných válek.

Sedmá epizoda Star Wars nazvaná Síla se probouzí/ The Force Awakens (2015) vydělala úchvatné 2,07 miliardy dolarů. Tím pádem by se dalo předpokládat, že Lucasfilm začne zběsile pracovat na dalších filmech. Překvapením je, že podle režiséra osmé epizody Star Wars: Poslední z Jediů Riana Johnsona nebyla žádné konkrétní plány na trilogii:

"Jsem si jistý, že se bavili o tom, jak by to mohlo pokračovat, ale když mě oslovili, nebyl tu žádný naplánovaný příběh, který by navazoval na TFA (The Force Awakens, pozn. redakce)."

Je to rozhodně jiný přístup, než který zvolil George Lucas u předchozích filmů. Ale tvůrci nové trilogie to zkusili jinak a 14. prosince se budeme moci přesvědčit, jestli to bylo správné rozhodnutí.

Ve zmíněném filmu Poslední z Jediů bude mít výraznou roli Mark Hamill (Luke Skywalker) a dá se předpokládat, že jeho dějová linka bude propletená s jeho bývalým žákem Kylo Renem (Adam Driver), který se přiklonil k Temné straně Síly.

Ovšem, dvojice se pořádně seznámila až na natáčení, protože Adam odmítl šanci lépe se s Markem poznat před tím, než padla první klapka. Mark Hamill situaci popsal následovně:

"Je velmi náladový a intenzivní. Pamatuji si, že, že jsem řekl Adamovi, ´Nevím, jak pracuješ nebo jakou máš techniku. Ale v určitém momentě jsi byl můj synovec. Pravděpodobně jsem tě houpal na koleni. Pravděpodobně jsem tě hlídal. Je tu tahle stránka a také jsme se oba dva odcizili od rodiny Skywalkerů. A to, co doporučuji, pokud ti to vyhovuje, je, že bychom mohli zajít na oběd, mohli bychom si spolu vyrazit."

Tuhle nabídku ale Adam odmítl, protože chtěl udržovat nenávist k Lukeovi a pokec s jeho představitelem by tomu příliš nepomohl.

Takhle to vypadá, když někdo bere svou práci hodně, ale hodně vážně. Ne každý má koule na to, odmítnout nabídku na oběd s představitelem tak ikonické postavy.

Zdroj: Vanity FairTwitteru 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat