Stáli byste o rozšířenou verzi filmu Strážci Galaxie Vol. 2? Tak to máte smůlu, nic takového nebude

Proč ne?

Není ničím výjimečným, že vzniknou různé verze filmů. Varianta pro kina, režisérský sestřih (který je obvykle obohacen o hromadu dalšího materiálu), rozšířený sestřih atd. atd.. Ale jak to tak vypadá, v případě Guardians of the Galaxy Vol. 2 se ničeho takového nedočkáme. Proč? To vysvětlil režisér James Gunn na Facebooku:

"Tohle je režisérský sestřih. To, co jste viděli v kinech je režisérský sestřih. Marvel mě nikdy nepožádal, abych cokoliv změnil."

Tak to měl Gunn velké štěstí, obvykle studia do finální podoby filmů dost "kecají" a občas to vyústí v to, že výsledná verze filmu je jen slabým odvarem toho, co měl režisér původní v plánu. Ale James Gunn, ze kterého se zřejmě stává zlatý chlapec Marvelu, měl volné ruce a tak do kin mohl vyslat Strážce Galaxie Vol. 2 v takové podobě, kterou zamýšlel.

A Marvel si to nemusí vyčítat, udělal dobře, že nezasahoval, film se těší pozitivnímu přijetí ze strany diváků i recenzentů, nemluvě o výtečných výdělcích (aktuálně téměř 643 milionů dolarů).

Pravdou je, že druzí Strážci mají už takhle 136 minut, takže pokud by jich ještě pár přibylo, musel by si člověk vzít dovolenou, aby se na ně mohl podívat na jeden zátah.

Jak se vám druzí Strážci líbili a byli dost dlouzí?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat