Spider-Man: Homecoming 2 - Které záporáky by ve dvojce rád viděl představitel Spider-Mana?

Tom Holland má jasnou představu s kým chce poměřit síly.

Spider-Man: Homecoming zatím ještě nedorazil do kin, premiéru má 6. července, ale už se vesele mluví o druhém dílu. Například představitel Petera Parkera/Spider-Mana Tom Holland už ví, které padouchy by v pokračování rád viděl:

Kraven, Doctor Octopus, Mysterio, Electro, Sandman a Vulture
"Je tu tolik skvělých záporáků, opravdu rád mám Mysteria, rád mám i Kravena. Moc se mi líbí dějová linka Clone Saga. Myslím, že by bylo opravdu skvělé, kdyby Peter nebo Spider-Man musel bojovat s lidmi, kteří mají stejné schopnosti jako on. Spider-Woman by byla super skvělá... A myslím, že jeho klon je Spider-Girl. Rozbalili by to a potom by si sundali masky a reagovali by... co to sakra je!? Oni jsou skoro jako jedna osoba, ale ona je dívka. Myslím, že to je opravdu bezva."

Není to poprvé, co padají jména Kraven a Mysterio a opravdu se divím, že jsme je na plátně stále neviděli. Ale jestli tvůrci dají na Toma, tak by se to mohlo změnit. Pokud jde o Spider-Woman nebo Spider-Girl, tak pochybuji, že se jich ve dvojce Homecoming dočkáme, myslím, že by to pro diváky bylo matoucí. Raději bych ve filmu viděl Felicii Hardy alias Black Cat, ale ta bude mít vlastní film společně se Silver Sable.

Ale galerie protivníků Spider-Mana je velmi bohatá, takže těžko říct, po kterém filmaři sáhnou. Pokud by to byl například Carnage, nebylo by to vůbec špatné, co říkáte?

Zdroj: CinePOP

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat