Seriál Flash opouští jeden z jeho tvůrců

Který?

Třetí řada Flashe je za námi.  A finální epizoda byla také rozloučením s výkonným producentem Aaronem Helbingem.

Asi si řeknete, že to není kdovíjak zajímavá informace, producenti se mění často, ale Aaron byl společně se svým bratrem Toddem členem tvůrčího týmu už od počátku seriálu, podílel se na něm jako scenárista (napsal i závěrečný díl třetí řady nazvaný Finish Line) a navíc byl jedním z těch, kdo se často objevoval během různých rozhovorů. Dá se tak říct, že byl jednou z tváří seriálu.

Zajímavé je, že Todd na své pozici zůstává, takže seriál opouští pouze Aaron. A nebylo prozrazeno, co je důvodem jeho odchodu. Zřejmě nepůjde o zákulisní spory, to by pravděpodobně na Flashovi přestali pracovat oba bratři (krev není voda).

Otázkou je, jestli se to nějak projeví na směru Flashe. Odchod výkonného producenta se seriálem asi vysloveně nezamává, ale nástupce Aarona by se mohl pokoušet o určité změny stylu.

SOUVISEJÍCÍ: ZÁPLETKY DALŠÍCH ŘAD FLASHE A LEGENDS OF TOMORROW

Pokud jde o Aarona, tak se zřejmě o nedostatek práce bát nemusí. V jeho životopisu najdete seriály jako Smallville, Black Sails, Mortal Kombat: Legacy nebo Spartacus, takže po něm určitě nějaká televizní společnost brzy "hrábne".

Jak se vám líbila třetí série?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat