Romantická klasika Pretty Woman měla mít jiný konec a to hodně drsný

Jaký?

Pretty Woman (1990) je klasikou romantické žánru a filmem, který si pouští spousta lidí, když chce pohladit po duši. Důvodem je také to, že tahle pohádka o šlapající Popelce nakonec dobře dopadla. Ale původně měl být závěr mnohem méně romantický. To prozradila Diana Lane, která byla velkou kandidátkou na ztvárnění Vivian (tu si nakonec zahrála Julia Roberts):

"Všichni chtěli tuhle roli. A v dané době a to už jsem prozradila v jiných pořadech a je to pravda, to byl hodně odlišný film. Trošku to zdisneyovatělo. Došlo k tomu, že se z toho stal film, který navodil dobrý pocit. Původně ale byla tahle šílená běhna na konci vykopnuta z jedoucí limuzíny, protože si myslela, že ji ten chlap opravdu miluje. Pouze si ji najal na víkend. A opravdu jsem s ní soucítila. Myslím, že tenhle film potřebuje být natočen."

Tak to by byl rozhodně zajímavý konec. Žádný milý závěr, u kterého člověk skoro uroní slzu, ale drsné finále, kde by divák pochopil, že život není pohádka a na většinu prostitutek asi nečeká pohádkový princ.

Líbil by se vám podobný závěr u Pretty Woman?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat