Představitel Eugena se stáhl ze sociálních sítí, lidé mu tam vyhrožovali smrtí

Někdo asi neumí rozlišit mezi seriálem a realitou.

Většina diváků je natolik bystrá, že nesoudí herce podle postav, které hrají. Ale ne všichni. Existuje několik jedinců, kteří neumějí rozlišit mezi fikcí a realitou a to na vlastní kůži poznal i představitel Eugena z The Walking Dead Josh McDermitt.

V sedmé řadě se Eugene velmi rychle přidal na stranu Negana (Jeffrey Dean Morgan) a Saviors a to není něco, za co by mu asi většina lidí zatleskala.

Jenže je i pár takových, kteří to vzali opravdu vážně a začali herci vyhrožovat. A to dokonce smrtí. Což se samozřejmě Joshovi příliš nelíbilo a rozhodl se zrušit své účty na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Než si herec zablokoval konto, vyjádřil se k situaci skrze živý přenos na Facebooku. Video bylo zaznamenáno jedním z fandů, takže se na něj můžete podívat.

Není to rozhodně poprvé a bohužel ani naposledy, co se někdo pustil do herců z filmů nebo seriálů, ale vyhrožovat smrtí už je prostě přes čáru. Na tom se asi shodneme.

Datum premiéry osmé řady zatím oznámeno nebylo, ale dá se očekávat, že stejně jako předchozí série, začne i ta nová někdy v průběhu října.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat