Objevila se možná zápletka spin-offu ke Spider-Manovi. A je plná legendárních záporáků

Kterých?

Nedávno mi udělala velkou radost zpráva, že po letech čekání konečně na plátna dorazí Spider-Manova nejzajímavější "holka" Felicia Hardy alias Black Cat. A to rovnou ve vlastním filmu. Nebude to jen její sólovka, přidá se k ní další zajímavá komiksová postava Silver Sable.

Film ponese název Silver & Black, režie se ujme ceněná filmařka Gina Prince-Bythewood a zápletka by mohla být následující - Vláda najme Silver Sable, aby v Centrální a Jižní Americe vypátrala Black Cat. Ovšem, Sable pracuje i na větším případu, jde po krku Mendelu Strommovi/Robot Masterovi. Jeho dva zabijáci Scorpion a Tarantula zavraždili otce Silver Sable, takže je v případu i osobně angažovaná.

Black Cat zase uzavřela s Mendelem dohodu. Ten jí slíbíl, že jí pomůže osvobodit jejího otce z ruského vězení. Jenže Mendel se snaží Black Cat podrazit a zajmout, protože muž, který financuje jeho operace, ji chce využít pro své temné plány. A oním mužem není nikdo jiný, než Norman Osborn, alias Green Goblin, tedy ikonický protivník Spider-Mana.

Sony zatím nepotvrdilo, zda jsou tyto dohady pravdivé, ale pokud ano, rozhodně to zní zajímavě. Navíc, podle serveru Splash Report by se ve filmu měli objevit Spider-Woman, padouch Tombstone nebo Kraven the Hunter.

Mohlo by se to lehce zvrtnout, pokud by se pozornost dělila mezi takové množství postav, ale pokud budou scenáristé šikovní, klidně se z toho může vyklubat zábavná podívaná.

Zatím ale není jasné, kdy bychom se jí mohli dočkat.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat