O práva na novým film Hellboy se přetahují distributoři. O film je obrovský zájem a to se ani neví, kdy bude mít premiéru

O Hellboye je rvačka.

První dva filmy Hellboy mají oddanou fanouškovskou základnu, ale ekonomicky nešlo o příliš úspěšné projekty. Zdá se ale, že reboot nazvaný Hellboy: Rise of the Blood Queen by finančně uspět mohl.

Naznačuje to několik indícií. Například to, že se různé společnosti můžou přetrhnout, aby získaly práva na distribuci filmu v Číně. Podle některých zdrojů je aktuální nabídka za práva hodně slušných 13 milionů dolarů.

Zpráva o vzniku rebootu pořádně otřásla internetem a už teď, přestože se neví, kdy bude premiéra, se jí hromady diváků nemohou dočkat. I když je také dost lidí, kteří nejsou spokojeni s tím, že se nevrátí štáb a herci z původních filmů.

A už nyní je jasné, že například v USA bude k vidění v nejméně 2 000 kinech, což dává vědět, že filmové studio Hellboyovi důvěřuje.

Rise of the Blood Queen bude výrazně brutálnější než původní filmy, režie se ujme Neil Marshall (Hra o trůny) a hlavní role David Harbour. Na filmu se bude podílet i tvůrce komiksové předlohy Mike Mignola.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat