NBC zveřejnila svou programovou nabídku na příští televizní sezónu. Jaké nové série uvidíme?

Na co se těšit?

Aktuální televizní sezóna končí, ale jednotlivé stanice už mají samozřejmě naplánováno, jak bude vypadat ta další. Stanice NBC neotálí a už zveřejnila svůj program na příští sezónu 2017/2018. Kromě starých známých se v ní objevuje i několik novinek.

Pondělí
22:00 - The Brave (novinka)

Úterý
21:00 - Superstore
21:30 - The Good Place
22:00 - Chicago Fire

Středa
20:00 - The Blacklist
21:00 - Law & Order: SVU
22:00 - Chicago P.D.

Čtvrtek
20:00 - Will & Grace (novinka)
21:00 - This Is Us
22:00 - Law & Order True Crime: The Menendez Murders (novinka)

Pátek
20:00 - Blindspot
21:00 - Taken

Jak vidíte, nových sérií není kdovíjaké množství, ale veskrze vypadají docela lákavě.

The Brave je dramatickým seriálem o jednotce vojenských specialistů pracujících obvykle v utajení. Tým má k dispozici nejnovější technologické vybavení, které se jim bude hodit, protože se pouští do akcí na nejnebezpečnějších místech světa.



Law & Order True Crime: The Menendez Murders je dalším pokusem o zmapování skutečných kriminálních příběhů. V centru osmidílné minisérie bude soudní proces s bratry Menendezovými, kteří měli brutálně zavraždit své rodiče.

Will & Grace asi znáte, jde o kultovní sitcom, který se na obrazovky vrací s dvanácti novými díly. Netřeba připomínat, že hlavními hrdiny jsou dva gayové a dvě ne úplně tradiční ženštiny. Will & Grace je zábavnou podívanou plnou drzého humoru.

NBC chystá i další série, které budou mít premiéru buďto později během nové sezóny nebo v mezisezóně:

Good Girls jsou komediálním seriálem o trojici unuděných matek, které se rozhodnou vykrást místní supermarket. Ale jak se dá čekat, situace se zkomplikuje a to výrazně.

Reverie je sci-fi thrillerem o bývalé policejní vyjednavačce, která se poté, co prožije životní tragedii, stáhne do ústraní a začne učit na vysoké škole. Následně se ale součástí jejího života stane virtuální realita, ve které je možné žít svůj sen.

Rise je dramatem inspirovaným skutečným příběhem o učiteli, který se ujme školního divadelního oddělení, které není zrovna v nejlepší formě. Ale to samozřejmě hlavní hrdina nehodlá nechat jen tak.

Champions spadají do žánru komedie. Hlavním hrdinou je majitel posilovny Vince, kterému se změní život, když se před jeho dveřmi objeví jeho pubertální syn.

A.P. Bio je také komedií a to o muži, který je nucen přijmout místo učitele biologie na střední škole, ale rozhodne se, že to poslední, co chce své studenty učit je biologie a využije je pro svůj vlastní prospěch.

Zaujal vás nějaký seriál?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat