Logan měl původně začít scénou, ze které byste měli noční můry

Jakou?

Film Logan: Wolverine byl jedním z nejdrsnějších komiksových filmů minimálně posledních několika let. Ale překvapením je, že měl být původně ještě temnější.

Jistě vám neunikl fakt, že v době, kdy se Logan odehrává, je většina mutantů mrtvá. A mnohé asi napadlo "Co se stalo X-Meny?" Původně jsme se měli dočkat úvodní scény, ve které bychom se dozvěděli, že Charles Xavier/Profesor X (Patrick Stewart) omylem X-Meny zabil.

V Loganovi jsme zjistili, že Profesor X má výpadky a během nich je nebezpečný všem lidem v okolí a právě to mělo způsobit smrt některých X-Menů. Prozradil to režisér filmu James Mangold:

"Napsal jsem začátek, který odstartoval touto scénu. A bylo to hodně doslovné ohledně toho, kdo je mrtvý. Ale důvod, proč jsme to neudělali nebylo to, že bychom chtěli šetřit ostatní filmy, důvodem bylo to, že by to redefinovalo film. Byl by z toho film o X-Menech místo toho, aby to byl film o Loganovi a Charlesovi."

Byť s tím souhlasím, musím říct, že podobnou scénu bych asi chtěl vidět. Zní to rozhodně hodně tragicky, ale také zajímavě a myslím, že by to Loganovi přidalo na intenzitě.

Stáli byste o podobný úvod?

Zdroj: IGN
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat