Lidé kritizují Wonder Woman, prý má příliš krátký a sexy kostým. Co na to režisérka?

Jak na to reaguje?

Vypadá to, že film Wonder Woman bude přesně tím, co společnosti DC a Warner Bros. potřebovaly. Zábavný komiksový blockbuster se sympatickým obsazením. Ale ani sebelepší filmy se nezavděčí všem.

Wonder Woman se například dočkala kritiky za to, že hlavní hrdinka v podání Gal Gadot nemá dostatečně bujný hrudník nebo jí chybí chlupy podpaždí a teď zase někdo vyrukoval se stížností, že její kostým je příliš krátký a sexy, což není podle některých úplně vhodné s ohledem na to, že jde o ikonu feminismu. A jednoduše prý nejde obojí (mít sexy kostým a být vzorem pro feministky)

SOUVISEJÍCÍ: FANOUŠCI SI STĚŽUJÍ, ŽE MÁ WONDER WOMAN OHOLENÉ PODPAŽDÍ

Co na tuhle výtku říká režisérka Patty Jenkins?

Lynda Carter jako seriálová Wonder Woman
"Myslím, že je to sexistické. Myslím, že je sexistické myslet si, že nejde obojí. Zeptala jsem se sama sebe, jestli bych to aplikovala na jiné superhrdiny. Tohle je fantasy a je to pro lidi, kteří mají fantasii. Já, jako malá dívka, jsem byla nadšená z myšlenky, že mé síly a schopnosti zastaví šikanu na hřišti a přitom u toho můžu vypadat jako Lynda Carter."

Stále mě nepřestane překvapovat, co všechno jsou američtí diváci schopni řešit. Od chmýří v podpaždí až po délku sukně Wonder Woman. Já bych se spíše staral o to, jak zábavný film je, než o fakt, že hlavní hrdince vykukují holá kolena a kousek stehna.

Film má premiéru 1. června.

Myslíte, že je kostým Wonder Woman příliš vyzývavý?

Zdroj: This Morning
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Já bych klidně uvítal tu sukni ještě kratší.. :D

    OdpovědětVymazat