Komiksové střípky: Zápletky dalších řad Flashe a Legends of Tomorrow. Proč se tvůrce Deadpoola bál obsazení Cablea?

A upoutávka na nový komiksový seriál Black Lighting.

Na pár měsíců se budeme muset rozloučit s našimi oblíbenými seriály a mezi nimi budou i komiksovky Legends of Tomorrow a Flash. Ale aby nám stanice The CW zkrátila čekání, nabídla zápletky následujících řad. Na co se těšit?

"Barry Allen (Grant Gustin) žil normální život jako věčně nedochvilný policejní technik v policejního oddělení Central City. Barryho život se navždy změnil po explozi urychlovače částic ve S.T.A.R. Labs, což vedlo k vytvoření bouře temné hmoty, která zasáhla Barryho, což mu propůjčilo superrychlost a udělalo z něj nejrychlejšího muže světa jménem The Flash. Ale když Barry použil své unikátní schopnosti, aby cestoval zpět v čase a zachránil život své matce, neúmyslně vytvořil alternativní časovou linii známou jako Flashpoint, fenomén, který dopomohl ke zrození zlodušského boha rychlosti známého jako Savitar a navždy změnil životy Caitlin Snow (Danielle Panabaker) a Wallyho Westa (Keiyan Lonsdale). S pomocí svého adaptivního otce, Joea Westa (Jesse L. Martin), jeho celoživotním nejlepší kamarádky a lásky Iris West (Candice Patton) a jeho přátel ze S.T.A.R. Labs - Cisca Ramona (Carlos Valdes), policejního technika Juliana Alberta (Tom Felton) a spisovatele ze Země 19 H.R. Wellse (Tom Cavanagh) Barry pokračuje v ochraně lidí z Central City před meta-lidmi, kteří je ohrožují."

Na první pohled nic zajímavé, s určitými obměnami by se tak daly popsat i předchozí řady, ale pokud se na text pozorně zaměříte, tak zjistíte, že prozradil něco, co se sice dalo čekat, ale na druhou stranu to nebylo na 100 % jisté. Jak to tak vypadá, Iris přežije. Je někdo překvapen?

SOUVISEJÍCÍ: HVĚZDA SERIÁLU FLASH SE PŘIZNALA K BISEXUALITĚ

Zápletka třetí řady Legend of Tomorrow zní o něco divočeji:

"Po porážce Eobarda Thawna a jeho stejně hanebné Legie zkázy, čelí Legendy nové hrozbě, která vznikla díky jejich počínání na konci předchozí řady. Znovunavštívením momentu v minulost, ve kterém se ocitli už předtím, v podstatě roztříštily časovou osu a vytvořily anachronismy - díky tomu se různí lidé, zvířata a předměty ocitli všude napříč časem! Náš tým musí najít způsob, jak vrátit anachronismy zpět do jejich původních časových období předtím, než se tok času rozpadne. Ale předtím, než se Legendy mohou vrátit zpět do akce, Rip Hunter (Arthur Darvill) a nově vytvořená organizace Time Bureau zpochybní jejich metody. To, že se z Time Bureau stane v podstatě nový šerif, vede k rozpuštění Legend, dokud Mick Rory (Dominic Purcell) neobjeví jednoho z nich uprostřed zasloužené dovolené v Arubě. Sara (Caity Lotz) to vidí jako příležitost pokračovat v jejich hrdinství a rychle dává Legendy znovu dohromady."

Jak asi víte, stanice The CW chystá další komiksový seriál a to Black Lighting. I ten našel inspiraci v komiksech od DC, ale překvapivě bylo řečeno, že nebude propojen s ostatními sériemi, které stanice nabízí. To je sice zklamání, ale snad vám zvedne náladu upoutávka.



V Deadpoolovi 2 uvidíme mutanta Cablea, to není žádná novinka. Stejně tak není novinkou, že si ho zahraje Josh Brolin. A to je dobrá volba. Ale než byl obsazen tenhle talentovaný chlapík, spekulovalo se o hromadě jiných jmen. To dost vyděsilo tvůrce komiksů Deadpool Roba Liefelda:

"Nikdy jsem nebyl svědkem takového castingového derby jako v případě Cablea. Bylo to jako všechny závody zkombinované do jednoho. Všichni, kterým bylo mezi 38 a 65 byli zmiňováni a některá jména jste asi nikdy neslyšeli! Obával jsem se toho, že bude obsazen někdo nevhodný? Ano, stoprocentně. Nemohl jsem kvůli tomu spát, ale hvězdy mi přály a vše dopadlo dobře a bylo skvělé vidět videa, na kterých Josh pumpuje své svaly."

Souhlas, dopadlo to dobře, Josh je šikovný herec. Pokud jde o premiéru Deadpoola 2, tak se na ni můžeme těšit 28. června příštího roku.

SOUVISEJÍCÍ: JOSH BROLIN DŘE KVŮLI DEADPOOLOVI 2 V POSILOVNĚ. PODÍVEJTE SE NA FOTKY

Co říkáte na obsazení Cablea?

Zdroj: THR 
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Legends jsou ta největší sr*čka co kdy kdo natočil.Je fakt smutné že taková kravina další řadu dostane a milionkrát lepší seriály se ruší..

    OdpovědětVymazat