Komiksové střípky: Skvělá reakce hvězdy Logan: Wolverina na cenu MTV Award a režisér Guardians of the Galaxy napsal milý vzkaz divákům

Komiksové perličky.

V neděli proběhlo předávání diváckých cen MTV Movie & TV Awards a jednu z nich (nejlepší duo) získali Hugh JackmanDafne Keen za svůj skvělý výkon v komiksové pecce Logan: Wolverine. A tahle dvojka pobavila nejen v kině, ale také při přebírání zlatého popcornu. Dafne se totiž doslova vecpala dopředu s tím, že Hugh už to dělá spoustu let a na řadě je teď ona.



A když už jsme u těch děkovaček, tak James Gunn napsal milý vzkaz fanouškům na Facebooku za jejich podporu filmu Guardians of the Galaxy Vol. 2:

"Lhal bych, kdybych nepřiznal, že jsem byl rozptýlen výsledky ve chvíli, kdy jsme šli do kin po celém světě. První věc, kterou ráno dělám je, že se převálím na posteli a zkontroluji svůj mobil kvůli výsledkům návštěvnost. Ale ve finále to není to, na čem mi nejvíc záleží. Tohle píši proto, abych to připomněl vám i mně, protože jsem člověk a občas zapomínám. Pracuji, protože rád vyprávím příběhy. Pracuji, protože miluji vztahy, které mám se svými spolupracovníky. A dělám to proto, že mám rád spojení s lidmi a nejjednodušším způsobem, který znám, jsou filmy. Dělám to, protože nějaké dítě v Thajsku nebo v Anglii nebo v Kolumbii nebo v Brazílii nebo Japonsku nebo Rusku nebo kdekoliv může zaslechnout, jak buší jeho nebo její srdce kvůli Strážcům."

SOUVISEJÍCÍ: KOLIK VYDĚLALI GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 ZA PRVNÍ VÍKEND? A KDY BYCHOM MOHLI VIDĚT TROJKU?

A spoustě lidí opravdu srdce u sledování pořádně bušilo. Dvojka je totiž povedená komiksárna, která je hodnocena podobně pozitivně jako jednička a navíc už teď je jasné, že bude finančně úspěšnější.

Jak se druzí Strážci líbili vám?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat