Komiksové střípky: Proč režisér James Gunn musí být trpělivý, pokud jde o třetí díl? A společná fotografie hvězd seriálů Iron Fist a Arrow

Komiksové zajímavosti.

James Gunn je jedním z nejvýraznějších tvůrců u Marvelu. Jeho filmy Guardians of the Galaxy jsou pro universum velmi důležité a Gunn také Marvelu pomáhá plánovat budoucnost jejich filmového světa.

A právě s ohledem na budoucnost musí být James trpělivý, pokud jde třetí díl Strážců Galaxie. Prozradil to jeho bratr Sean Gunn, který ve filmech hraje Kraglina:

"Vím, že tentokrát je James o něco trpělivější. Částečně proto, že to, co se stane se Strážci závisí na tom, co se s nimi stane v Infinity War. A přesto, že můj bratr je producentem Infinity War, tyhle filmy ještě nejsou hotovy, takže je nutné počkat, než uvidíme, jak to vše dopadne a jaké to bude mít dopady na Strážce. Je to tak trochu o tom, počkat a pak se uvidí, ale jsem si jistý, že už pracuje na spoustě nápadů."

To určitě ano, protože Gunn nedávno prozradil, že už maká na scénáři ke trojce. Zatím ale není jasné, kdy začne natáčení, ani kdy film uvidíme. Dá se ale odhadovat, že to nebude zase tak brzy, takže má James dost času rozmyslet si, co chce s filmem udělat.

Iron Fist a Spartan

Pokud jde byli o víkendu v Portoriku (což nepředpokládám), tak jste mohli vedle sebe vidět Davida Ramseye (John Diggle) z Arrowa a Finna Jonese (Danny Rand) z Iron Fista.

Přestože pánové hrají v seriálech od konkurenčních komiksových společností, tak nedělali "Dášu" a nechali se spolu vyfotit.

Tady jsou.

Příspěvek sdílený David Ramsey (@davidpaulramsey),


Jak se vám líbil druhý díl Guardians of the Galaxy?


Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat